Home ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

by syndikos

Τον Σύνδεσμο Δήμων Κοιμητηρίου Σχιστού επισκέφθηκαν την Παρασκευή 16-7-2021, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για να διαπιστώσει την βελτίωση που έχει πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοιμητηρίου, το οποίο εξυπηρετεί μια ευρεία γεωγραφική περιοχή, και στο Σύνδεσμο, παρά την ύπαρξη της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Δημοσθένης Σταματάτος, ο Αντιπρόεδρος, κ. Στέφανος Βαγενάς, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Μιλτιάδης Θεόδοτος και η Γενική Γραμματέας, κ. Δανάη Μαρία Χατζηθωμά υποδέχτηκαν τους καλεσμένους σε μία οργανωμένη συνάντηση, όπου παρευρέθηκαν ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Ευβοίας, κ. Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης, ο βουλευτής Α’ Πειραιώς κ. Δρίτσας Θεόδωρος, η βουλευτής Β’ Πειραιώς κ. Κασιμάτη Νίνα με τους συνεργάτες της κ. Καραγιάννη και κ. Βεργάδου, ο βουλευτής Β’ Πειραιώς, κ. Αλεξιάδης Τρύφων με τον συνεργάτη του κ. Κάσσιο και εκ μέρους του κ. Ραγκούση παρευρέθηκε ο συνεργάτης του κ. Νίκας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε παρουσιάστηκε ένας απολογισμός των ενεργειών που έγιναν από τη Διοίκηση από την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της ήτοι 17-12-2019, τονίζοντας τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τόσο σε επίπεδο υποδομής όσο και οργάνωσης. Ο Πρόεδρος, κ. Σταματάτος, εστίασε στους στόχους της Διοίκησης και κυρίως στο ενδιαφέρον της στην ολοκλήρωση του έργου του Κοιμητηρίου και την ανάπλασή του σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να εξαίρει τις προσπάθειες του προσωπικού, αναγνωρίζοντας παρόλα αυτά, τις ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό.

Εκ μέρους της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναπτύχτηκαν οι θέσεις του κόμματος για την αδήριτη ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου του Κοιμητηρίου και την στελέχωση του Συνδέσμου. Τέλος, βουλευτές και Διοίκηση συμφώνησαν σε ανανέωση του ραντεβού τους για την ενημέρωση των νέων δράσεων της Διοίκησης.

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση:

AddThis Sharing Buttons
Share to FacebookFacebookFacebook

You may also like

Leave a Comment