Home ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΟΓΩ COVID-19

ΜΕΤΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΟΓΩ COVID-19

by syndikos

Με την με αρ. 71/2021 απόφαση Προέδρου αποφασίζονται τα εξής:
Συνέχιση της μείωσης του συναλλασσόμενου κοινού όπως έχει προβλεφθεί για περίοδο όπως αυτή ισχύει κάθε φορά με τα εξαγγελλόμενα μέτρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Για την τηλεργασία ώστε να επιτευχθεί το ποσοστό του 30%, εξαιρείται όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό (ταφείς, εκταφείς , καθαριότητα), όσοι είναι τοποθετημένοι στην πύλη και οι προϊστάμενοι σε θέσεις ευθύνης.

Λόγω της φύσης των καθηκόντων, οι υπάλληλοι που δύνανται και θα εργαστούν με τηλεργασία είναι: 1) ο κλητήρας, 2) η Υπεύθυνη Γραφείου Προσωπικού για 2 ημέρες την εβδομάδα, μία υπάλληλος εκ του λογιστηρίου και 3)ο τεχνικός υπηρεσίας για δύο ημέρες την εβδομάδα. Στο γραφείο ταφολογίου και στο γραφείο οικογενειακών τάφων θα εργάζονται με κατ ελάχιστον έναν υπάλληλο την εβδομάδα από κάθε γραφείο να βρίσκεται σε τηλεργασία.

Οι συνολικοί υπάλληλοι που προκύπτουν έτσι είναι 7 κατά μέγιστο και 5 κατά ελάχιστο.
Εκ περιτροπής εργασία δεν είναι δυνατή καθώς δεν υπάρχει διατιθέμενο προσωπικό και δεν θα μπορεί να γίνει υποστήριξη των απαραίτητων εργασιών.
Απολύμανση με εκνέφωση θα πραγματοποιείται κάθε 15 ημέρες λόγω τώρα του μειωμένου κοινού.
Θα πραγματοποιείται έλεγχος προσωπικού με γρήγορο τεστ για έγκαιρη απομόνωση κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού εργασίας και του Συντονιστή Covid19.

Από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού του Συνδέσμου τρέχοντος και επόμενων ετών.

Η παρούσα να αναρτηθεί στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση:

AddThis Sharing Buttons
Share to FacebookFacebookFacebook

You may also like

Leave a Comment