Home ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

by syndikos

Κερατσίνι, 14 Απριλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακόμα μία επίσκεψη στο Σύνδεσμο Δήμων Κοιμητηρίου Σχιστού πραγματοποίησε την Δευτέρα 12-4-2021 ο βουλευτής Β’ Πειραιά, Δημήτριος Μαρκόπουλος, συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του κ. Ιωάννη Χονδροκούκη. Τον βουλευτή υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημοσθένης Σταματάτος και το τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, κ. Νικόλαος Άννινος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Βουλευτής ενημερώθηκε ενδελεχώς από τον Πρόεδρο για την μέχρι τώρα πορεία της λειτουργίας του Συνδέσμου και ιδίως κάτω από τις συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού. Επιπλέον, ο κ. Σταματάτος έθεσε υπό συζήτηση θέματα που απασχολούν το Σύνδεσμο, και τα οποία εφόσον λυθούν, πάντα με την αρωγή των αρμόδιων Υπουργείων, θα αναβαθμίσουν την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών του Συνδέσμου προς όφελος των πολιτών.

Ο κ. Μαρκόπουλος, αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Πρόεδρο και στη Διοίκηση για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν, δεδομένου ότι το Κοιμητήριο Σχιστού είναι το μεγαλύτερο στην Αττική, σημείωσε πως θα συνεχίσει από τη μεριά του να αναδεικνύει τα ζητήματα που προκύπτουν και αφορούν τον Σύνδεσμο με το θετικότερο δυνατό τρόπο. Τόνισε μάλιστα, ότι η πανδημική κρίση αποτελεί περίτρανη απόδειξη πως ο ΣΥΝ.ΔΗ.ΚΟ.Σ προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στους Δήμους που τον αποτελούν, αλλά και γενικότερα στην Αττική, λειτουργώντας αδιάκοπα με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση:

AddThis Sharing Buttons
Share to FacebookFacebookFacebook

You may also like

Leave a Comment