ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ

175571814_180787373889729_797777172953200718_nΓεννήθηκα και μεγάλωσα στις γειτονιές του Ρέντη. Σπούδασα Ελληνικό Πολιτισμό, στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) και Μεταπτυχιακό στην Δημόσια  Γενική Διοίκηση (MPA) με εξειδίκευση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο  Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην Κύπρο.

Από το 1994 ασχολούμαι ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ από το 1998 οι συντοπίτες μου με τιμούν με την ψήφο τους και με εκλέγουν, συνεχώς, Δημοτικό Σύμβουλο στον Δήμο Νικαίας – Αγ.Ι.Ρέντη. Βασικό κίνητρο της ενασχόλησης μου με τα κοινά δεν ήταν η προώθηση ατομικών φιλοδοξιών όσο η δυνατότητα ωφέλειας των συμπολιτών μου και, γενικότερα, του κοινωνικού συνόλου. Άλλωστε, οι  δύο αυτές παράμετροι βρίσκονται σε στενή σχέση μεταξύ τους, εφόσον η αναγνωριζόμενη από μέρους του συνόλου προσφορά αναδεικνύει το άτομο και του ενισχύει την επιθυμία να εντείνει – ακόμα περισσότερο – την προσπάθειά του ούτως ώστε να πολλαπλασιάσει τα αποτελέσματά της.

Από το 1998 έως και σήμερα έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Αγ.Ι.Ρέντη –

Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής – Περιβάλλοντος – Δημοτικής Αστυνομίας και Πρασίνου του ενιαίου δήμου Νίκαια- Αγ.Ι.Ρέντη

Έχω Συμμετέχει ως τακτικό μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α.). Είμαι μέλος της Ελληνικής Εθνικής Γραμμής και του Οικουμενικού Ελληνισμού, καθώς επίσης και μέλος διαφόρων Πολιτιστικών και Ανθρωπιστικών Συλλόγων

Από το 2019 έως και σήμερα, συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ τον οποίο και υπηρετώ από τη θέση του Προέδρου.

Από την τιμητική θέση του Προέδρου που μου εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοι και μέλη στου συνδέσμου ΣΥΝ.ΔΗ.ΚΟ.Σ φιλοδοξώ να εξακολουθήσω να προσφέρω στους συνδημότες μας με  σεβασμό στον Ανθρώπινο πόνο   και τον ευπρεπισμό στον ιερό χώρο του κοιμητηρίου   με συνέπεια, ήθος και ευσυνειδησία για την καλυτέρευση των όρων λειτουργίας του..

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλ: 6978-484250 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη δ/νση: stamatatos.d@gmail.com